16-годишен българин е основният заподозрян за  сексуално насилие над малолетно

...
16-годишен българин е основният заподозрян за  сексуално насилие над малолетно
Коментари Харесай

Заподозрян в сексуално насилие над дете във Виена се укрива при роднини в България

16-годишен българин е главният обвинен за  полово принуждение над малолетно лице в Австрия. Той  е освободен от ареста и в този момент се укрива при фамилията си в България, написа Билд.
В продължение на месеци 17 обвинени на възраст сред 13 и 18 години се допуска, че са насилвали 12-годишно момиче в Австрия. Твърди се, че младежите са от Австрия, Сирия, Турция, България, Италия и Сърбия.
Адвокатът на сънародника ни Манфред Арбахер, сподели, че  младежът остава в България със фамилията си.
Адвокатът изясни, че фамилията е напуснало  жилището си във Виена от боязън. Те са решили да се върнат в България и да стартират изначало, предава локалния " Фокус ".
Според юриста му, по време на разпита в полицията, младежът е признал, че е имал полов контакт с момичето, само че е споделил, че е бил по взаимно единодушие.
„ Не той се обърна към нея, а тя към него ", сподели юристът.
„ Не знаех, че е единствено на дванадесет. Тя сподели, че желаят секс. Никога не е била заплашвана, ограничавана или заплашвана с принуждение ", сподели българинът пред локални медии. 
По време на разпита, 12-годишно момиче съобщило  за още жертви на младежите.  
 „ Знам, че той и двама негови другари също са правили секс с други девойки ", споделя жертвата. 
" За детето е доста мъчно да приказва и е належащо време, до момента в който в действителност може да опише всичко. Те даже са наели хотелска стая, с цел да я малтретират и изнасилват. Не са я пуснали да си тръгне. Не е допустимо да се каже какъв брой тъкмо са били участниците. Варират от 13 до 17 ", разяснява Саша Флатц, юрист на жертвата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР